27.3.2017

Valon orkesteri

27.3.2017Sointu hiottu on olemuksiinne. Tunnette rauhoittuvaa, pulmatonta oloa sitä kohtaan, johon teitä kuljetetaan. Sähköistyy asiat, jotka ovat suuntaviittana ydintänne kohti.

Tällaisen kitaran evoluutio sähköistää Suureen Kudelmaan jokaisessa testatussa, valmistellussa, sieluruuhkien solmituissa ryppäissä tikkaiksi punotussa retkikunnassa – sieluretkikunnassa. Vastuu voi edetä valmiuksien mukaan, syttyy osat kuitenkin ymmärryksen ruuhkaan, hiotaan kokemuksilla. Muu muotoiltua sähköistää ja tukee.

Tutkiminen on portti. Vastaavuuden ja resonanssin ydin tuudittaa todellisuuteen puhdasta valoa näkemiseen. Täysi synkronisiteetti täydellistä kohdistuvaa sähköistä energiavoittoa huomioina kertoo Uuden Maan sillan askelmina. Talkooideana on siis rakentaa tikapuut.

Värähtely soi aalloilla valon, värin ja äänen. Istuu oikea taajuus tietoisuuteenne "tulona Kotiin". Tuo avaimia suudelmat ja juhliva oikeaallisuuden tunne, vaikka ulkoinen todellisuus tukisi erilaista järjestystä. Ristitiitaa on vain egon tuntemat, pakkautuneet, tyhjät, turvallisuutta ja tottumuksia hännystelevät, hiomattomat sävelet.

Tuleen tiedostamisen palaa tuhkaksi riitasoinnut. Vetten, eli tunteiden tiedostamisen vyöry huuhtoo tuhkaa lipeäksi, puhdistumiseksi. Tietoisuus totuudesta on tuli. Tunteet ja tietoisuus kulkemisestaan suurilla aalloilla on vetten vyöryä. Eteen puhkeavien kuplien uudistuu puhdistuva täyttymys, valmiutena ymmärrykseen, suhteeseen ulottuvuuksien vaahtomaisesta rakenteesta – kuin solukkona tietoisuuksien kuplivassa ruusussa.

Tämä tuli on se, joka puhdistaa valmiudet valmiiksi vastuuksi. Tuli riikinkukossa tekee tuhkaa: edetään muutokseen, niittää viljaa, tuo hedelmiä, tavoitetaan ranta. Sähköistyy Feeniks.

Feeniks, uudistunut riikinkukko, evoluutiona puhtaimmin pystyy soimaan kitarana, tuoneena portaalin, luoneena tikapuut, valmiina siltana. Toimii soittimet jumalallisessa asetelmassa, tukena ylösnousemuksessa. Kitara on käsissäni. Niin alhaalla kuin ylhäälläkin.

Vastuu hoetusta ylösnousemuksesta – soinnun ulottuvuuksien ryppäiden säveltäjä Metatron, kasvoilla uraa uurtaneilla, sähköinä orkesterin – ruuhkaantuu kitaraan.

Tyytyvä polku päättää tulevaisuutesi. Tiedostava polku luo tulevaisuutesi vyöryvällä synkronisiteetilla. Tyytykää vasta täyttävimpään.


– Metatron, täysi kolmio kärkeen, todellisuuden geometrisen Silmä.