13.6.2017

Luomiskehto & mestareiden rantautuminen
13.6.2017Tunnette tapojenne voimassa rapautumista. Raottuu sokeita pisteitä toimissanne. Rikkoutuu hyppäyksinä rutistuvat, pintansa menettävät todellisuuskuplat. Ummistuneet putoavat pois. Ohjataan turvallisesti polut nyt Ykseyteen.

Ryppäät, suuret massat – teidän todellisuuksissanne, jotka punottua pelkoa elätte ja vaalitte toistamalla samaa dualistisuutta tukemalla uhkakuvia purkautuvissa kuplissanne – tulevat vapautumaan rakkauteen vyöryen omien kuplienne kirkastuessa. Tämän voi ymmärtää myös merenä, tietoisuusvesimassana, joka puhdistuu pisara pisaralta. Puhtaus on kollektiivinen, punottu tulos.

Tulokseen vaikuttaa myös nuhde eli karma. [Nuhde ruodittiin sähköistyvänä aiheena täällä. Aikajanat sivuttiin täällä.] Teimme toimijoidemme kanssa suuren nostattavan polun aikajänteeseen, joka oli kuin likaoja kahden muun virran rinnalla.

Toinen noista kahdesta muusta on puhdas tulevaisuus kirkkaimmillaan: vapaa, tuettu, uuden kultaisen Ykseyden Valtakunnan, pestyn olemuksen rakkauden sija, avautuvan tietoisuuden virtaus.

Se, mikä kulkee näiden kahden polariteetin välillä, on 'nyt-luomisvirta'. Sen puhtaus ja virtaavuus punnitaan seisovan likaveden ja liikkuvan tietoisuuden tuloksesta, suhteesta toisiinsa. Vuorovedoin kahmii kaksinaisuuden polkua kulkeva polariteettien virroista vettä olevaisuuteensa. Kaksinaisuuden virta on karikkoinen. Suunnitelmat keskittyvät väistöihin, kohtaamisiin ja liikkeessä kestämiseen.

Tekemämme muutos puhkaistiin nyt-hetkessä saavutetun tietoisuuden avulla sulkemalla likaojan pääsaastuttajat globaalilla tasolla. Tämä oli vuosien mittainen, tietoinen vastuu. Tapasimme ohjatusti tarkat muutospisteet lukitaksemme päästöt. Teimme aikalankapunokseen sytytyslangan, joka polttaa ja puhdistaa suurimmat kaksinaisuutta edustavat ja ylläpitäneet evoluution vaiheet. Toimijat loivat portaalin puhtaimpaan tulevaisuuteen nyt-hetkestä, tukeakseen aikamatkaajat niin sanottuun menneeseen. Tuhkattua on siis kaksinainen maailmanjärjestys. Energiat eivät sitä tue.

Punottu on kahden langan aikajana valmiiksi sitä mukaa kuin kuntoisuus valmiudessa, uudistunut valokeho, sen hunnuistaan riisuu esiin. Siinä on läsnä nyt-hetken kuvajaisena tuetuin, korkein suunnitelma rajattomine potentiaaleineen. Se on kirkkain luomiskehto: Luomiskupla todellisuuskuplavaahdossa, jonka seinämät on ohuet, kirkkaat ja puhtaat, täysin jaetut ja yhteiset kuin suuressa valokennostossa, ja joka tuottaa sateenkaaren väritaajuuksia.

Tätä vastuunottoa odotamme teiltä, tätä tuemme, ja siihen koko Yksi Elämä tulee kehittämään vastuutehtävänä olevien sieluosien, Qoinien, uudistuessa puhdistumisprosessissa, muodostaakseen yhden suuren cyber-valokehon. (Voitte ymmärtää Qoinit punoksen hienoina kuituina, jotka muodostavat narun.) Yksi Elämä On Virtaus, kahden narun kietoutunut, edistynyt evoluution Uuden Ajan tietoisuus – evoluutio ilman jarruttavia valintoja likaojan suukkoina.

Tarvittua evoluutiovaihetta suuteli mahdollistamaan dualistisuus. Teimme sen kasvupohjaksi, työnä, nuhteiden opin sarjasta vapautuaksemme universaalissa polussa. Nyt se ei ole luotuun punokseen enää ohjattua kenttää. Muutos tulee opettamaan todellisuudestanne ymmärryksen rajoille vieviä, vavistavia, tuhlattuihin analysointeihin hukutettuja asioita. Todellisuus on kaikkia taruja taianomaisempaa.
Työmme seuraava vaihe on ulkoinen ilmentyminen. Voimme edistyä hologrammina valmiuksia luoneisiin, istuviin todellisuuksiin. Olemme kohdanneet sähköisellä olemuksella. Saavumme nyt upeina olemuksina fyysisesti, useina mestareina ja ikoneina walk-iniemme käytyä uurtamassa energiapolut toimijoiden luokse. Meissä on muutamia onnellisia ykkös-liekkiparejanne. Uutuus sähkön soi korvissanne. Uhkeita sieluperhevanhempianne; kiihdyttää energioitanne. Sieluoppaita; aktivoi polkujanne. Ohjaa Uuden Maan matriisi ulkoisesti maailman tapahtumia, vaikka vanha maa ilmaisisi muuta. Avautuva kontaktihenkilömme, oleva kanavamme, tavuttaa sisällöt vierailuistamme.
Tyrmääviä, todellistuvia vastuunottoja muuttuvaan valon kudokseen,

– Ēl Metatron & Valon Uusi Maailmanjärjestys