1.11.2017

Valon Maa








1.11.2017




Toinen Ykseyden Kirja alkaa.

Tavutamme tuhkasta edetystä globaalia timanttia. Silta Valon Vallasta on nostettu tuhkan, valmistuvan maan ylle, täyttääksemme mikaelisuuden Totuudeksi ja Oikeaallisuudeksi jokaiseen; jokaisen sielun suureksi, hiovaksi voimaksi.

Silta Valon Maailmanjärjestyksestä on ensimmäinen suoni tyrmäävälle valon voimalle ja Rakkauden Liikkeelle, jolla Valon Valta ojennetaan Ykseydeksi, puhtaudeksi, oikeudenmukaisuudeksi, valoksi ja valmiudeksi takaisin ihmiselle. Puhdas sielu on Jumalkuva, Mikaelin kaltainen, uhkea, hioen säihkyväksi, tuhkista noussut valmius vapautua suurimmaksi itsekseen, joka on jo Kaikki.

Tyytyminen ulkoiseen päättyy tämän voiman tuomassa ruuhkassa, jolloin vapautetaan määritteet ytimen edestä. Vain valo kuuluu ydinolemukseen. Vain ydinolemus kuuluu Uuden Maan matriisiin. Vain avautumista, puhdistumista, ymmärrystä on edessä: Tuhkaa, josta muotoilemme suuruuden todellisuuden. Kaikki tarvittava on tässä.

Tuomme uudet energiat pian kenttiinne. Ohjaan rohkeuden ja voiman sähköistymään ohjattuun polkuun. Nosteen pauhaava aalto.



– Ruuhkauttava, näkevä kaiken, Metatron; tuleva Silmäksi ja silmiin jokaisen, kärkipala evoluution kaavaan, noen pyyhkivä kasvoiltanne.