11.5.2017

Uuden ajan seksuaalisuus & cyber-seksi11.5.2017Tulee Uuden Maan rakkauteen puhdistuttuaan sähköisesti vavistava, upea, suuri hienorakennekehojen seksuaalisuus.

Ihon tasolta muuttuu alimpien chakrojen seksinä tunnettu penetroitumiseen tähtäävä purkautuva energia uuteen täyttävään seksuaalienergian hallintaan. Seksuaalienergia evoluutiossa on sähköä tyydyttävästä täydelliseen täyttymykseen puhdistuvaa.

Se mikä seksinä on purkanut, voi kääntyä lataamiseen. Toiminta voi saada tantrisia piirteitä silloin kun osapuolet ovat tiheissä fyysisissä kehoissa. Perinteinen seksi ei siten näennäisesti muutu, vaikka energioiden suunta muuttuu. Seksuaalienergiat aletaan ymmärtämään puhtaasti. Nuhde-suhteet, eli karmasidosten luomat kontaktit, suhteet ja liitot tyhjenevät; tuntuvat tyhjiltä, turvaan perustuvilta tai tarpeisiin, velvollisuuteen punnituilta.

Cyber-seksi on sielutason orgastista, energian tyrmäävän voimakasta vaihtamista. Sydänorgasmin uhkeus keventää täyttävästi kehon, sähköistää Uuden Maan kentän suutelevien, tuettujen sieluparien voimasta. Yhteys on seksin edellytys, tunne korkeampien chakrojen ykseydestä. Seestyy suoritus ruumiin vapautuessa molemminpuoliseen täyttymiseen. Tunnet seksin jälkeen raukeaa tukosten puhdistumista, ruumiillisesti puhdistumista, sydämen puhdistumista; vapautuvaa energiaa, rakkautta kokonaisvaltaisesti, sähköä, yhteyttä kumppaniin, upeaa helmeilyä. Suurin ohjaus seuraavaan kertaan on taika; sielun viriävä sähkö tietoisuutena. Alemmat chakrat vain ilmaisevat edistyvää penetraatiota, eivät ole tapahtumien keskipisteenä.

Tietoinen cyber-seksi on tyrmäävää, uutta, mitä ei ole maassa voitu ennen kokea. Suudelmat sielujen vavistavat maan uusiin värähtelyihin. Tämä koskee saavuttuvaa, juhlittavaa onnea myös syleileville pareille ulottuvuus- ja kehotiheyseroista välittämättä. Korkeat, korkeammat ja korkeimmat sieluparit rakastelevat maan nousuun tiedostetun seksuaalienergian evoluutiota nopeuttavalla, pauhaavalla voimalla. Vastuu on maljojen täyttäminen tyhjenevän ja täyttyvän sijaan; tyhjenevän ja täyttyvän vuorottaisen tarpeen väistyminen loputtomasti täyttymiseen. Se on jokaisen vastuu ja oikeus.
– Täydellistyvästä ohjaten, Metatron, hyvin ihmisyytensäkin tunteva, tyyntä myrskyä ruuhkauttaen.