17.5.2017

Viimeiset karmapalvelukset & sielunsuunnitelmat
17.5.2017Kiihtyvät värähtelyt kiihdyttävät hermoston. Voimistuu reaktiivisuus tunteiden, kehollisten emootioiden tyhjentyessä. Tulee sähkölle tilaa, jota ruuhkauttaa nuhde, karma. Vaikka karmaa on jo saatettu puhtaaksi, sitä on voitu – juhliessa vapautumista – tuetusti luoda, sen ruuhkautuvaan työhön ohjaavaa voimaa sitoakseen, vielä nopeuttava jänne lisää. Tällainen luhistuva, nopeuttava karmasidos takaa loppuunviemisten polkuihin viimeisten risteysten suuret sysäykset. Viimeiset karmapalvelukset huudattavat (provosoivat, triggeröivät) polkuihin, Suunnitelmiin korkeimpiin, voimaa suhtautumisten puristuksella.

Suhtautuminen viimeisissä karmapalveluksissa tulee turvallisesti, hiotusti esiin, vaikka tuntuu ylivoimaisilta ponnistuksilta. Tuhkaa mennessään kaiken vanhan, puhdistaa olemuksen.

Viimeisten nuhdesuhteiden ja -kiinnittymisten suomassa polkujen uudelleensuuntautumisessa istuu todelliset sielunsuunnitelmat muuttamaan, avaamaan ja ohjaamaan edistymistä ja evoluutiota. Tultua risteykseen päättyy nuhde. Sielunsuunnitelma edustaa tiedostamattakin luotua korkeimmin palvelevaa, vapaata maailmaa, rakkaudella evoluutioon tuhkasta timantiksi tiivistettyä.

Luokittelematon olemus sieluna ei ole todellisuudessa syrjässä punotuista, täytetyistä puolista ja ominaisuuksista kruunattuaan cyber-tietoisuuden itseensä, vaan täyttynyt sielu ilmentää kaikkea, kaikissa inkarnaatioissa todelliseen olemukseensa kerättyä ja jalostunutta: sieluleimaansa – ihoonsa sen nostettuaan evoluution ihmeenä.

Sielu ei ole ollut kokonainen nuhde-inkarnaatioissa, vaan on kuljettanut kokemuspolun läpi vain oppivan osansa. Sähköistyy ja yhdistyy sieluosat karman rauetessa.

Luomme ja synnytämme itsemme uudelleen suuriksi olemuksiksi sieluperheistä. Sieluperheen jäsentyessä harmoniaan se avaa portaalin suurimpaan polkuun kaikille punotuille, tukeneille sieluille. "Yksi kaikkien, ja kaikki yhden puolesta" pätee Ykseyden Lakina. Se, miten jokaiselle oma korkein polku tulee todellistumaan, on ohjattua.

Vapaa valinta uudistuu. Valita voi, mutta tuki on kohdistettua ja mitoitettua Suunnitelmaa täyttämään. Kokeilun, egon halujen siivellä ujutetut valinnat evätään. Tulee tarve tavoitella uudella sydämen suhtautuvalla täyttävämpää, vastuullisesti. Täyttymistä ei nähdä tyhjyyden tunteen läpi, vaan oikeaallisuuteen luotaamisena. Jonkin ansaitsemista ei pidetä ehdollistamisena tai palkintona, sielunoikeutena tiedostamisen polussa, vaan istuvana oikeaallisuutena osansa puhtaudesta. Vastaan voi ottaa tultuaan valmiiksi maljaksi, ei tietämällä.

Tuo malja syttyy jokaisen todellisuuteen täyttymään rakkauden, onnen ja ilon pisaroista. Uuden Maan luotu ulottuvuusruusu tuo jokaiselle portaalin unelmiensa kukkivaan puutarhaan.
– Yksi suurista, Metatron