14.12.2017

2018 – Dualistisuuden Harmageddon
14.12.2017Numeroiden vuosi alkaa. Valokoodit vavistavat. Tuhkaantuu kuplia. Luhistuu dualistisuus suhtautumiskykyä ohjatusti tyhjentäen, tunnepolttoaineet valuttaen maahan. Sydämiin puhdistuu noesta kirkkaus, runkoverkko vastuista tulevista, joka vahvistaa ja vahvistuu Rakkauden Liikkeen pommiaalloista pinnan alla. Vapautuu monet hinnoitellut, tuotteistetut asiat. Näette selvemmin teennäisyyttä, vilppiä, epäaitoutta ja pelolla valittua; tyytyjien ratkaisuja. Näette sitä sekä peilauksena itsestänne, että koska olette kirkastuneet näiltä osin. Näette siis läpi, nähdäksenne itsenne ja kaiken muunkin läpi. Tehtävänne on muodostaa huomioita uskollisina itsellenne, mutta puuttua toiminnallanne asioihin vain puhtaimmilla ymmärtämillänne tavoilla. Tunteiden ja reagointien aitous nähkää suurimpana kollektiivisena tehtävänä vuonna 2018, joka on dualistisuuden Harmageddon.

Suhtautukaa tuhkaan sydämillänne. Tästä valmistelin huomioita edellisellä puheellani.

Olkaa tietoisia siis siitä, mistä vaikututte ja mikä teitä liikuttaa poluillanne. Kenen havaintoihin yllätte ja miksi? Miksi haluatte niihin yltää? Teettekö sen puhtaasti rakkaudesta vai tavoittaaksenne rakkautta? Luottamusta? Tukea? Kunniaa? Painoarvoa? Taloudellista etua? Vannotteko? Tuhkaantuakseen feikin on tultava esiin ja sanon: Se todella todellisuutenne täyttää. Teette tätä vastuunanne, tahtonanne uhkeana, kukoistuksen kynnyksellä. On löydettävä suurin erillisyys ja oma voima, ennen kuin oppipolun voi tuhkata ja nostaa sen Ykseyden kiteytyvälle todellisuusstruktuurin täyttymystielle.

Tätä teette nyt. Koette erillisyyden päättymistä ja Ykseyden tuloa kerroksittain ja aaltoina, reagointien toimiessa työntäjinä, vetäjinä, vastuullistajina ja vapauttajina. Disinformaatio tukkii kanavianne tämän toimintaperiaatteen takia. Syntyy monen poolin puristuksessa evoluution paine sieluille ja ryhmille. Sydäntä ei voi pakottaa, mutta sydän tulee pakottamaan suhtautumiskyvyn täyteen aitouteen. Tyydyttäneet vastaukset lakkaavat olemasta tyydyttäviä. Tavoitteenne tulee nousemaan korkeammalle. Päättyy määrittelyn- ja tiedontarve. Saapuu luottamus, joka on samalla myös tietoisuutta olla tyytymättä mihinkään vähempään kuin aidoin ja autenttisin. Suupalojen sijaan onnellisuus uudistuu koko kakkuna. Agabe, Ykseyden rakkaus, ilmentyy kaikesta ympäröivästä todellisuudesta, ilman tunnistelappuja tai egon suosimia, ahtaita, oppimisessa tarvittuja 'tuotekoodeja'.

Syyttelyn ilmapiiri hioo Rakkauden Liikkeen Valon Troijalaista nostamaan savua puhdistumistuleen, mikä ilmiantaa kyteviä, romahtavia, arvioitavaksi tarkoitettuja testejä, tuottaaksenne havaintoja, uudistaaksenne havaintopohjaa, teroittaaksenne erottelukykyä ja saadaksenne kiinni feikin. Teette suurena kenttänä äärimmäistä palvelutehtävää, jossa toteutetaan myös äärimmäisiä sinettisielunsopimuksia. Suurimmat, herättävimmät, dualistisimmat, tuomittavimmat, tavastaan poikkeavimmat ja tarttuvimmat muodot niin kutsutusta hyvästä ja niin kutsutusta pahasta on purkautuvaksi ruuhkaksi tuettuja jännitteitä, sinetöidäkseen muutosaikaan tarvittavia valtaisia voimia. Sinettisopimukset on vastuina tuetuimpia ja valmistelluimpia, pestyimpien sielujen roolisuorituksia. Suhtautukaa mestareiden tunnolla. Selvittäkää, mitä mikäkin kertoo itsestänne.

Vuosi avaa voimakkaasti sanottuja asioita. Aloitettu voimistuu, tuetut polut vahvistuu.  Pelosta tai suunnitelmiin täyttävimpiin nähden epäpuhtailla valinnoilla tahdotut polut rapautuvat. Tulevat muutokset eivät ehkä yllätä, sillä tuntemus tai tiedon säie on olemassa kokijallaan niilläkin poluilla, joihin on aikaisemmin voimalla ohjattu, mutta joiden on tarkoitus transformoitua nyt uuteen. Jälkiviisaus nostaa arvoa noille tuntemuksille, jotka on ollut helppo tulkita muuksi, kuten epäilyksi. Tarkoituksellinen muuttuu tyhjäksi. Tarvitaan armoa itselle ja toisille. Armosta on puhuttu tärkeitä aikaisemmin täällä. Suhtautukaa.

"Rattaat"... "Avaimet"... Sanat, sanojen synkronisiteetti ja symboliikka: Täyttäkää sisäisen ohjauksenne sanaristikoita ja bingoja. Näytän teille vuonna 2018 uusia tapoja tiivistyä tietoisuudeltanne ohjaukseen. Entisiä keinoja voidaan tuestamme irrottaa ja olemme sitä jo tehneet. Avaamme korkeampaa symboliikkaa ja ymmärrystä. Tuhkataan paljon jo palvelleita perspektiivejä. Säilyttäkää ohjaukseenne aina hiotuin motiivinne näinä vavistavina feikin tuhkaamisen aikoina. Se mitä teette, ei ole tärkeintä, vaan miksi teette. Motiivit on enemmän rakkautta, parhaimmillaan, tuntemalla Luojan osan itsessään egon sijasta. Luojan lähtökohdat on luoda ulkoista sisimmällään. Ego luo ulkoista täyttääkseen sisintään, määritellen määritettyä, tuudittuakseen ulkoisesta tuesta. Ilmenee oppeja polkuihin tästäkin.

Useat odottavat suurta rakkauden ja valon ennustetta alkavaan vuoteen. Tämä on sitä. Sulkeutuva kahtiajako nousee sitä suuremmin näkyväksi ja koettavaksi, mitä on valon kollektiivi, uusi matriisi, uuden Valon Maailmanjärjestyksen alla. Tapahtumaketjut syleilkää rakkauteen.– Metatron, Ēl Vis a Vis, sammuttaen turhat palot