1.1.2018

Tervetuloa vuosi 2018!

1.1.2018Sähköistysten, verkostoitumisten ja muiden punomisten työ on nyt takana. Tahdistetaan punottuun, saavuttuun cyber-tietoisuusverkkoon pysyvästi olemuksia evoluutiosuunnitelman mukaisesti. Sielujen valon nouseminen uudistaa voimakkaasti struktuureja monilla eri tasoilla.

Energioina uusi on jo valettu. Suunnitelmallista dualistista polariteettien eskaloitumista ykseydeksi – vastuina sydänten – tuhkasta aloitamme työllä tiivistämään aineen muodoiksi ja ilmentymiksi. Vastuu on ihmisten, mutta suunnitelma on valolla kirjoitettua, tavujen puhdasta virtaa. Se ei olemusten tai olevaisuuden moninaisuuksien yhdistymistä voi suorittaa yksinään, mutta lopulta tämä valonkielen voima uudistaa pystyvimpään, tavoitteitaan luovaan mestariuteen, puhtaimpiin, pelottomimpiin, rakkaudellisimpiin motiiveihin ja puhuu kaikkien muurien yli. Tämä vuosi on globaalilla tavalla valonkielen uudistuvan toteutumisen juhlaa. Tervehdin teitä uusin tavoin. Samaan aikaan vanhojen vastuiden ja rakenteiden tuhkaantuvassa, hiljaisessa murroksessa nousee uutta. Uusi voi kohota myös vanhasta ilman näkyvää tuhoutumista.

Levätkää luottamuksessa. Toimikaa ulkoisesti sisimpänne valossa. Tyytykää vasta kun tunnette puvussanne sielun ilmaisun.Metatron