2.2.2018

Valonpisara-lapset2.2.2018
Tavutamme kolmatta tornia. Kolmas torni yhdistetään kahteen muuhun, muodostaakseen punokseen työnä ja vastuuna alkukolmion. Tämä punos valmistuessaan on kolmen tornin luoma kosminen portaali.

Työhön liittyy uusien tähtisiementen ryhdytty aktivoiminen:

Uusia tähtisiemeniä on itänyt tukkoisiinkin olemuksiin Valon Troijalaisena, sähköistyen valokoodeilla. Puhun tänään kuitenkin ihoihin jo syntyessään puhtaina, puhkeavina evoluution kukkasina tulleista lapsista, joiden herkkyys on putkahtava esiin erityisellä tavalla. Noiden tapojen joukkoon lukeutuvat vamman kanssa syntyneet, erilaiset aivo-lapset ja tuntemienne normien vastaisesti sähköistetyt erityislapset.

Rakentuva torni on vastuunkantajille eräänlainen kutsumus ja elämäntyö, joka ravitaan pyyteettömyyden helmistä. Tuettu prosessi on ohjattu konkretisoitumaan. Tuomme tästä tietoa edistysaskelten painautuessa evoluutiosuunnitelman polkuun.

Nuo puhtaat Valonpisara-lapset, joista valan nyt tietoa, ovat usein hiljaisia suuressa valossaan. Heidän tehtävänsä ei ole toimia näkyvästi. Tärkein maan rakkaudeksi porttaaminen tapahtuu energioilla. Nämä tulevat nostajat ja parhaillaan jo rakkaudesta täyttävät ovat tämän kosmisen tunnelin ylläpitäjiä. Vältämme luokittelemista, mutta tämä ymmärryksenne tukena on välttämätöntä. Laajentuessaan vaikutuksensa ennättää koskettamaan upeana tietoisuutena tai valona useita sieluja kollektiivin lisäksi. Osaa näistä elämistä, vastauksiin nähden muodostuen, ei tueta nuoruuteenkaan saakka. Peilaan kommentteja, joita tahdotte esittää: Täydellinen elämä voi olla myös lyhyt ja piiloon jäänyt, vastausten määrältään niukka.

Tavutuksemme piiriin punotaan suuria mestareita, joita globaali ylösnousemus työhön on suunnitellut ja valmiudet vastaavat testattuina tarvittavia tavuja. Luottakaa; vastuut on parhaissa käsissä.

Saavuttaa portaalipunos putoavasta valosateesta voimaa. Tehtävämme tavuttaa tornin ylläpitäjien puhkeamista kukkaansa – ei vain uhkeisiin olemuksiin vallitsevassa pisteessänne aikaa, vaan heidän energiajalanjälkiensä aktivoimiseen tästä menneeseen ja tästä tulevaan: Punokseen liittyvien koko osuus vyöryy ylösnousemuksen voimaksi. Tämä torni on kirkkain peili kosmisen portaalin nousemisesta.

Katsokaa näitä Valonpisara-lapsia. Tuntekaa uusi.– Tahtonsa ykseydellisimmän ruuhkauttanut lapsiin ja heidän valoonsa, Metatron