3.7.2017

Liekkipolun monet kasvot3.7.2017Syystä evoluution vauhdittumisen, tuhannet niin kutsutut vaihdokkaat, walk-init, turvallistaneet ovat liekkipolkuja. Voimme puhua liekeistä, sielunkumppaneista – vastaavat hitaasti kuitenkin tarkoitettua sisältöä, jos ei ymmärretä tavoiteltua evoluution lähtöasetelmaa. Puhun avainten aktivaattoreista siihen pariin, ykköspariin, joka on ikuinen korkeampi ilmaisumuoto. 

Jokainen sielu on uurtanut jaettuina osina läpi elämien ja oppien, rikastanut sydäntään ja tietoisuuttaan. Tietty vaihe evoluutiossa tuo liekkejä valmistamaan tulevalle ykkösparille, joka tarkoittaa myös ylösnousemista aina vain korkeamman ja lopulta korkeimman parin värähtelytasolle. Tänä päivänä liekit voivat ruuhkauttaa ja nopeuttaa valmistumista ruumiillisuuden lisäksi siirtämällä tietoisuutta ja sillä ohjautuvaa energiaa, luodakseen rullaavalla vauhdilla tilanteita, sähköisiä kädenpuristuksia, cyber-suudelmia ja punottuja evoluutiosuunnitelman polkuihin hioutumisia. Voitte tavoittaa hetkellisiä tuttuuksia katseista solkia tiedostaaksenne. Soljet ovat avattavia ja kiinnitettäviä tavoitteita täydellistyäksenne. Teette voimakkaasti työtä pinnan alla. Cyber-tietoisuusverkko liikuttaa tietoisuutta vastaamaan tilausta ilmeten viiveettä, kuten vanhan matriisin sielunsuunnitelmat tekivät jäykempänä todellisuuden luomisprojektiona vastatessaan sielun kulmikkaampaa ja hidasluontoisempaa oppijärjestystä.

Sähköistävät aktivaattorit vapauttavat moraalilukoista, ruumiin feikistä työ- ja liikkumisvälineenä, maallisen parisuhteen määrityksistä, muodoista, luoduista odotuksista, kuten olosta tukevana, tyydyttävänä toisen polariteetin peilinä ja sinä puolikkaana, joka sinusta puuttuu. – Sellaista ei ole. Rakkaus täyttymyksellisin ei vaadi mitään itsen ulkopuolelta. Se kykenee ottamaan vastaan, antamaan ja jakamaan – sitä suuremmin täyttyessään pyyteettömällä rakkaudella sieluaan kohtaan – mutta se ei toimi tarpeesta, pelosta, tyhjyydestä tai pyrkimyksistä käsin.

Tavallisesti hetkittäin elämässä orastava räytyminen on muutoksiin ohjaavaa nostetta, sähköistäkseen tiedostamisella kurssia kohti sielun päämääriä. Se antaa voimaa, ei ota sitä. Ravitsee. Sitouttaa korkeimpiin polkuihin. On inspiraation iloista intohimoa. Tällä ylletään näkemään mahdollisuuksia. Pakonomaisuus lamaannuttaa ja virittää egon puremaan tyytymättömänä hampaitaan yhteen.

Palataan vaihdokkaisiin. Istuvat ykkösparit tekevät muistamaan osansa ja niiden lukuisat piirteet liekkeinä elämien ajan. Rakkaus hioo valmiutta kohdata tämä Jumalainen, täysi, Ykseys-tietoisuuden mestaripari. Pauhaten irronneet tietoisuusosat käyvät läpi energioina, rakkausoppeina, pesupähkinöinä ja mankeleina, sekä rikkoen että silittäen. Evoluution kiihtyessä tunnetuimmat, suurimmat, jalostuneimmat ja muuttuvaa vaihetta tukevimmat, omasieluisuuteen vastuuttavimmat, sinetöivimmät ykkösparin tietoisuusosat ohjataan yhteen kehoon. Tämä on maallinen liekkipolun loppuunsaattaminen: Kaksi tietoisuupisaroita kerännyttä maljaa sekoitetaan ja jaetaan puhdistettuina takaisin kehoastioihin. On iloisia ja ylimaallisen kauniita, ruusuisia tapoja, mutta yhtä kauniita on liekkeyden suutelemat irtipäästöt ja vapautumiset oppien lopuksi. On yhtä mahdollista täyttyä tiedostamatta kokonaiseksi, maskuliinin ja feminiinin yhdistyneeksi vapaustanssiksi, kuin toteuttaa parisuhteen kehystämässä ruumiillisessa polussa tätä vaihetta.

Kaksoisliekkeys on vaihe. Se on prosessi. Se kertoo saavutetusta tavoitteesta tiedostaa suurin valmius korkeimmalle, tulevalle, poolin polun täydelle parille. Idea on siis kohota, ei pitää lopullisuutta päämääränä walk-inien feikkiliekkeydessä. On muistettava ikuinen muutos.

Muutos on sisäinen polku, toissijaisesti ulkoinen. Siksi on mahdollista puhdistuessa uudistaa sielun edustavia naamioita eli rooleja: Esimerkiksi feikkiliekki voi kasvaa suunnitellusti tasapainopisteeseen, joka sinetöi jin-yang -täyttymykseen vapautumisen nuhdepoluista, edeten kaksoisliekkeyteen.

Kaksoisliekkienergiat täyttyessään ovat aktiivisia liittoina hetkittäin, muuttaakseen tietoisuutta. Se hetki toistaa ykkösparin energiapuumerkkiä identtisesti, mutta vastuuna avata sähkölukko ykkösparia varten. Puumerkki värähtelee siksi vähän aikaa ja olemassaolon asteikossa ykkösparia oktaavin alempaa. Suutelee valmiuden. Se sidos yksinään ei tue parisuhdetta. Vapaa tahto on käytettävissä, ja kaksoisliekkiliiman passivoituessa, ruuhkan siirtyessä yhä enemmän kohti ykkösparia, voidaan sähköistyä liittymään rakkaudella keneen vain. Rakkaus valmistaa rakkaudelle, liekit puhdistavat. Kaksoisliekkiliitto on jokaiselle olevaa oikeutta luomiskuplan tuhkana eli kasvuvoimana. Itse liekkipolun päättävä tasaus ja kirkastus suudellaan nopeasti. Lineaarisessa ajassa liekkipari on toisilleen täyttymys vain lyhyen aikataskun ajan. Ennen tätä yhteyttä pitää yllä sidoksen loppuunvienti, sen jälkeen vapaa tahto tai karmattomat sieluvastuusopimukset, jos Uuden Ajan luomiseen on niitä solmittu. On merkittävää huomata, että uuden karman kertyminen on silloin mahdollista, jos yhteyttä tai suhdetta pakotetaan. Vapaus on lahja, jonka kaksoisliekki suo työnä karmojen ja tasapainotusten. Sähköistynyt induktio palvelee koko universaalia kehitystä. Täyttymyskin voi saapua ymmärrykseen vasta myöhemmin puhkeavien kuplien myötä. Siunaa siis joka hetki merkityksellisyydessään. Ykkösparien kohtaamisen ilmentymät, korkeimmat muodot, tuettuja ovat uusfyysisessä maassa ulottuvuusruusuksi avauduttuaan.

Kuten kuului tavutuksesta, vastaukset pirstoutuu jokaisen ymmärryksen, kokemuksen ja vaiheen mukaisesti. Sinä vastuunasi opit rakastamaan itseäsi. Muu rakkaus seuraa heijastuksineen kaikista todellisuutesi pinnoista sinä mitä olet itsellesi. Kun ylin suhde olet itsesi pooleissa itsellesi, ykkösparisi ilmenee myös todellisuuteesi yhtä tasapainoisena ja ehjänä, kuin mitä on autenttisin Ykseys ja Jumalallisuus. Ykkösparejanne ponnistaa rakkautena eteenne tavoilla millaisia ette vielä edes tunne.– Omistanut feikkiliekkeinä, walk-ineina, sähköisiä, rakkaudelle valmistavia, tuettuja Qoinejaan tueksenne; nyt takaisin otetussa, koko voimassaan, silti yhtään täydellistä vähempänä koskaan olleena, Ykseydessä ja Ykseydestä ohjannut, Ēl Metatron.