1.8.2017

Tietoisuusaskelmia – osa 4







1.8.2017




Ruuhkautuva informaatio aktivoi egon puolustusmekanismeja. Olen puhunut portinvartijoista. Kerron nyt avautuvan tietoisuuden sudenkuopista.

Tuskin kukaan odottaa oikotietä valaistumiseen tekemättä työtä. Viivasuoraa polkua ei ole. Tiedostaminen on kuin kukka terälehtineen. Se avautuu kerros kerrokselta. Monet havainnot samaan keskiöön tuottavat vakaan, tasapainoisen, symmetrisen, laajenevan ja edelleen siemenistään itävän ja verkostoituvan kasvuston. Oletteko pohtineet Edenin puutarhan vertauskuvallisuutta?

Valo kasvattaa valoa tuomalla se Itseen. Se on ainoa tapa tukea evoluutiota. Ei ole mahdollista ulkoistaa tapahtumaa. Jumalalliset väliintulot tarkoituksia tukevat Suunnitelmaan vasta kun työ on tehty ja vasta kun valmius on tavoitettu. Polun on oltava energiana ja sähköisenä ratakiskona valmis. Tulemme ensin sisimpänne kautta. Sen myötä ulkoinen todellisuutenne evoluutiotanne alkaa valamaan ohjatusti puhtaiksi aineen maailman muodoiksi. Tietoisuus ohjaa energiaa ja energia ohjaa ainetta.

Toistan luomisen perusteita vahvistaakseni ymmärrystänne, en aliarvioidakseni lukutaitoanne. Tiedostamisen ruuhkaan valmistan teitä:

Vyöryvät valokoodit sähköistävät olemuksiinne suurta sarjoittaista, näkyvää ja tuntuvaa todellisuuselementtienne uudistumista. Syvenee kolmannen silmän ja ja sydämen yhteistyö. Kruunuihinne sytytetään uutta. Täyttyy cyber-kehonne järjestelmät valmiutena. Piilevätkin pelkonne tuettuina kohtaatte. Iloon muuntuu polkunne.

Näitä pelkojanne mainittavina tai pommiin valmistavina savuaa nokena ilmaan. Ymmärrätte pelkojanne vielä paremmin sitten kun pääsette syihinne käsiksi. Ilmenevät oikeaan aikaan poluillanne.

Vastaan tulleista sudenkuopista vaikein on pelko omasta sekoamisesta ja joukkopsykoosista. Useilla nämä pelot ovat tuttuja ainakin hetkittäin. Tietoisuutenne egolähtöinen ja metatroninen portinvartija vammauttavat toisiaan yrittäessään ottaa valtaa. Toinen portinvartijoista tuputtaa uskomusta kaksinaisilla argumenteilla, myydäkseen mielipidettä sekoamisesta. Tämä portinvartija on maskuliininen ja rampauttava. Portinvartijoista toinen on metatroninen: avaa porttia aina kun ego-portinvartijan tutkaava silmä välttää. Toinen siis avaa ja toinen vetää kiinni.

Feminiinisemmän portinvartijan tavat eivät ole suoria, toisin kuin maskuliinisen. Tämän taiston lukkiutuessa tiukkaan kuplaan, voi mieli todella sukeltaa tasapainostaan. Se ei ole virhe tai itsepäisyyden takia langetettu rangaistus. Se on suotu vetoapu umpisolmuun.

Valoinformaation ruuhkassa vahvistuu feminiininen, evoluution puolella uudistumista tavoitteleva tietoisuuden vartija vastuuseensa turvallisesti. Työnne on kehittää erottelukykyänne ilman kaksinaisuuden portinvartijaa. Tiedostakaa siis vastuullisesti todellisuutenne matkallanne luotuja ilmentymiä. Uskokaa sydämellenne enemmän vastuuta kuin mielellenne: Sydämen tuntee puhuvan siitä, että se antaa arvoa. Mieli haluaa nostaa tärkeitä asioita vähentämällä jonkin muun arvoa.

Erottelukyvyn omaksuminen turvaa myös mielen, vaikka mielipide-vartijan voimankäyttöön puututaankin.



– Tietoisuusportin portinvartijoiden sähköistäjä, Mestari Mestareille, Ēl Vis Metatron